2. HAVA İKMAL BAKIM MERKEZ KOMUTANLIĞI PERSONEL ALIMI 2017

2. HAVA İKMAL BAKIM MERKEZ KOMUTANLIĞI PERSONEL ALIMI 2017

2 NCİ HAVA İKMAL BAKIM MERKEZ KOMUTANLIĞI PERSONEL ALIMI 2017

2 nci Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığı Kayseri personel alım ilanı yayınladı.

3 kişi Aşçı şartlar: En az İlkokul en çok Ortaöğretim lise ve dengi mezunu olması,

Başvuracak Adaylar İş kur iş ilan NO: 00003790352 

6 kişi Beden İşçisi şartlar: En az İlkokul en çok Ortaöğretim lise ve dengi mezunu olması, Başvuracak Adaylar İş kur iş ilan NO: 00003790520
Alınacak personel kura ile belirlenecek olduğundan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. Kurada ismi çıkan kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından iadeli taahhütlü olarak adaylara bildirilecektir.

Noter Huzurunda Kura Çekimi 13 Haziran 2017 tarihinde Saat 13: 00 ile 18:00 arasında 2. nci Hava İkmal Bakım Merkez komutanlığı Salonunda Yapılacak. Başvuracak adayların belirtilen tarih aralığında başvuruyu yapmaları gerekmektedir.

Başvuracak adaylar 2. nci Hava İkmal Bakım Merkez komutanlığı Kayseri adresine istihdam edilecek olup çalışma ve başvuru adresi aynı adrestir. İlana başvuracakların kişisel durumu Aşçı için ENGELLİ ve Beden işçisi için  Terörle Mücadelede yaralanan da başvura bileceklerdir. Başvuracak adaylar iş kur ilan numarası ile 02 Haziran 2017 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.