15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaşanan hareketli anların nedeni belli oldu!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaşanan hareketli anların nedeni belli oldu!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaşanan hareketli anların nedeni belli oldu!

Son dakika haberi.. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde hareketli saatler! Silah sesleri geldi trafik durdu

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaşanan hareketli anların nedeni belli oldu! Güneydoğu gazisi olduğunu söyleyen Metin Yılmaz'ın aracını diklemesine köprüye çekerek açtığı o pankartta bakın ne yazıyordu? "Beni bu durumu devlet düşürdü..."

İstanbul'dan gelen son dakika haberine göre; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bir kişi aracını şeritleri kapatacak şekilde diklemesine park ederek elindeki silahla havaya ateş ettiği belirtildi. Köprüde trafiğin bir süre kilitlenmesine yol açan Güneydoğu gazisi olduğu söylenen kişi daha sonra polise teslim oldu. İşte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafikte son durum ve son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde trafik durdu! Gelen son dakika haberlere göre 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne çıkan Güneydoğu gazisi olduğu iddia edilen kişi, havaya ateş açtı.

Olay nedeniyle köprüdeki trafik Çağlayan’a kadar uzadı. Bu kişinin “dolandırıldığı” gerekçesiyle köprüde eylem yaptığı kaydedildi.

basliksiz-3-12.jpg
Köprü üzerine saat 18.50 sıralarında gelen kişi, aracını şeritleri kapatacak şekilde diklemesine parketti. Güneydoğu gazisi olduğunu söyleyen kişinin eylemi nedeniyle trafik durdu. Elinde silah olduğu belirtilen eylemciyi ikna etme çalışmaları sürüyor.


TRAFİKTE SON DURUM

Kişinin aracıyla yolu kapatması ve olayın iş çıkış saatine denk gelmesiyle trafik Ankara istikametinde durdu.

Olay nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde trafik yoğunluğu dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.