Asdep 2017 Personel alımları başladı!

Asdep 2017 Personel alımları başladı!

AİLE BAKANI İKİ GÜN ÖNCE BU YIL 1500 ASDEP PERSONELİ ALIMI OLACAĞI MÜJDESİNİ VERİR VERMEZ ALIM İLANLARI İLLERDEN GELMEYE BAŞLADI!

AİLE BAKANI İKİ GÜN ÖNCE BU YIL 1500 ASDEP PERSONELİ ALIMI OLACAĞI MÜJDESİNİ VERİR VERMEZ ALIM İLANLARI İLLERDEN GELMEYE BAŞLADI!

2017 YILININ İLK ASDEP PERSONELİ ALIMI HATAYDAN GELDİ!

İŞTE O DUYURU!

İl Müdürlüğümüzce “Aile Sosyal Destek Programı” (ASDEP) - Danışma ve Yönlendirme Görevlisi Personeli Alımı Yapılacaktır
     Başvurular 6 Mart  – 17 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup;  Adaylar 06 Mart Pazartesi İlanda belirtilecek olan evrakları hazırlayarak Hatay Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir.

DUYURUYA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

1500 PERSONEL ALIMI 81 İLE DAĞITALACAK VE HER İL MALESEF KADROLU DEĞİLDE TAŞERON HİZMET ALIMI YOLUYLA ALIMLARI GERÇEKLEŞTİRECEKTİR. TÜM BU İLANLARI 2017 YILI İÇERİSİNDE SİZLERE DUYURACAĞIZ. MEMURLARAHABER.COM

ASDEP personeli alım şartları: Adayların Türk vatandaşı olması gereklidir, Kanun gereği Kamu haklarından mahrum olmayanlar başvurabilir. Başvuru yapmak isteyen erkek adaylar için ise askerliğini yapmış olmak veya 1 yıl ve daha üstü süreyle tecilli olması gerekmektedir. Üniversitelerin Lisans düzeyinden Sosyal Hizmet, Psikoloji, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Aile ve Tüketici Bilimleri bölümleri mezunları başvurabilecektir. Adaylarda aranan bir diğer şart ise Kamu Personeli Seçme Sınavlarında (KPSS), KPSS P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olması gereklidir. İl bazında alımların yapıldığı ilanlara o ilde en az 6 ay ikamet edenler alınmaktadır.

ASDEPLERİN MAAŞLARI NE KADARDIR?

Asdepler malesef taşeron olarak hizmet alımı yoluyla alınmakta oup maaşları ise dolgundur. Ortalama bir asdep çalışanı  illere göre değişmekle birlikte 3 bin ile 3600 tl arası maaş almaktadır.

ozel.20120228222638.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum